magdalene mariehjemmet byder dig velkommen

om magdalene marie privatplejehjem

Sidebar

privat plejehjem på Sjælland

Magdalene Mariehjemmet åbnede i Sorø 1. august 2023. Her er der plads til 64 beboere i alt, fordelt i 4 grupper, der hver kan huse 16 beboere. Magdalene Mariehjemmet er et moderne og bæredygtigt plejehjem med hyggelige gårdhaver og plads til det gode liv. Vi er et privat plejehjem, der skaber rolige omgivelser med nærvær og omsorg for ældre. Læs mere om Magdalene Marie i vores brochure med videoer nedenfor.

Se og læs vores brochure for nye beboere!

 

værdier hos magdalene marie

Magdalene Marie vil være kendetegnet ved vores bærende værdi om at skabe hjem for de mennesker, der vælger at bo hos os. Det er vigtigt for os, at de borgere, som vælger at bo på Magdalene Marie, ikke oplever en institution, men et hjem, hvor omsorg, nærvær, fællesskab og duften af hjemmelavet mad er en del af hverdagen.

Magdalene Marie er opkaldt efter stifteren af Danmarks første husholdningsskole og det første husholdningsskole-seminarium (Ankerhus i Sorø), Magdalene Lauridsen (1873-1957). Navnet Marie kommer fra stifteren af Mariehjemmene, Rose Marie Rørdam Holm (1909-1988).

vi er et privat plejehjem på sjælland

Vi ønsker at alle skal leve et godt liv, også når man bliver ældre. Vores private plejehjem på Sjælland skal skabe rammerne for et sundt og hyggeligt liv i moderne og gode omgivelser. Når du bliver beboer på vores privatplejehjem, er din bolig DIT hjem med plads til at leve det liv du ønsker med al den nødvenlige hjælp omkring dig.

Mariehjemmenes direktør, Malene Størup, fortæller i denne video til Sorø Kommunes erhvervskreds i februar 2021 om de mange muligheder, der opstår for professionelle og frivillige indsatser, når der skal åbnes et nyt Mariehjem: Video om Magdalene Mariehjemmet i Sorø

Pressemeddelelse fra Sorø Kommune d. 13/11-2020, ‘Nyt friplejehjem på vej‘: se her

Hvis du vil vide mere om plejehjemmet i Sorø, er du velkommen til at kontakte os på e-mail insk@mariehjem.dk eller telefon 2911 5595.

Sidebar
Find hjem

Kontakt