din bolig er din egen

hvordan bliver man beboer?

Sidebar

At flytte til et plejehjem er et stort skifte i dit og dine pårørendes liv, men hos os får du et nyt hjem, der er DIT hjem. Din bolig er din egen, når du bor på Magdalene Marie, og så er hjælpen altid lige omkring dig, når du har brug for den.

Magdalene Marie modtager borgere fra hele landet, som er godkendt til en plejebolig af den kommune, de bor i. Alle kommuner kan henvise til Magdalene Marie, hvis borgeren ønsker det, på samme måde som de kan henvise til egne plejeboliger i kommunen.

Ønsker du at blive beboer på Magdalene Marie, kontaktes den kommune, du bor i.
Det er altid hjemkommunen, der behandler en ansøgning om at komme på plejehjem.

Kommunen sender den godkendte ansøgning og betalingstilsagn til Magdalene Marie, som herefter vurderer om beboeren skønnes at være inden for målgruppen og kan skrives op til en bolig på Magdalene Marie eller komme på venteliste.

Boligstørrelse og husleje

På Magdalene Marie har hver bolig et grundareal på 31,6 kvadratmeter og inklusiv fællesområder i alt 67 kvadratmeter.

Huslejen for en bolig på Magdalene Marie vil ligge på omkring 10.225 kr./måned, men alle vil kunne søge om boligstøtte for de samlede 67 kvadratmeter. På borger.dk kan du beregne, hvor meget boligstøtte du kan modtage hver måned. Det er nemlig en del, men beløbet er afhængigt af din indkomst og formue.


Ventelisten er åben for tilmelding.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil vide mere om Magdalene Marie – og om hvordan du kan blive en del af det nye plejehjem.

Kontaktformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Aula – visualisering af velkomstområde.
Sidebar
Find hjem

Kontakt