vi realiserer drømme

byggeriet af Magdalene Marie

Sidebar

Der var første spadestik for Magdalene Marie i januar 2022 med tale af Sorøs borgmester, Gert Jørgensen, på Rørstensgård-grunden i det sydlige Sorø. Siden er byggeriet af Magdalene Marie kommet i fuld gang efter nedrivningen af den gamle, firlængede gård, og den 16. august kunne der afholdes rejsegilde for håndværkerne – og alle samarbejdspartnere omkring byggeriet!

Der blev afholdt officielle, positive taler af både NREP, Sorø Kommune, totalentreprenøren BNS og naturligvis Mariehjemmenes direktør, Malene Størup. Du kan se alle talerne på fonden mariehjemmenes Facebook-side.

Nedenfor kan du følge byggeriet, som det skrider frem – og se nogle af de computerskabte 3-dimensionelle arkitekttegninger, der også er lavet af det kommende plejehjem. Indretning af fællesarealerne er arkitektens bud på hvordan det kommer til at se ud.

Byggeriet blev afleveret fra entreprenøren i slutningen af juni 2023. Herefter bliver der indrettet og sat i stand hele juli måned, så så meget som muligt er helt klart som Mariehjem til indflytningen af de første beboere i august.

 

Se de computerskabte arkitekttegninger her:

 

 

Sidebar
Find hjem

Kontakt